Wimperextensions

Met wimperextensions kan een styliste wimpers een vollere en een meer open blik geven, zonder dat u met mascara of een wimperkruller aan de slag hoeft. Verschillende gezichten, verschillende ogen, verschillende natuurlijke wimpers & daarom verschillende stijlen wimperextensions! Zo krijgt iedere klant een persoonlijke set wimperextensions zodat uw ogen nog mooier uitkomen! Er zijn diverse mogelijkheden, van zeer natuurlijk tot een dramatisch effect.

Tijdens de behandeling worden er synthetische extensions geplaatst op uw eigen natuurlijke wimpers, deze zorgen voor een dikkere, vollere look. Wimperextensions worden geplaatst op een volledig gesepareerde natuurlijke wimper, op een wijze die er voor zorgt dat uw eigen wimpers niet beschadigd raken en uw eigen natuurlijke wimper groeicylus niet wordt beïnvloed. De gezondheid van uw natuurlijke wimpers staat bovenaan de prioriteitenlijst van Lashes by Jenny.

Bij een eerste afspraak wordt er altijd een intakegesprek gehouden. Er wordt uitleg gegeven over de groeifases, soorten extensions, gewicht, lijm, oogstyling en heel belangrijk de nazorg van wimperextensions, dit is namelijk een cruciaal onderdeel van de houdbaarheid.

Wimperextensions worden bevestigd door middel van een speciale lijm waarmee de extension(s) op de natuurlijke wimper wordt bevestigd. De extensions worden nooit op de huid of op de wimperrand geplaatst.

Een goede set wimperextensions ziet er niet nep uit, en dat is de sleutel van het grote succes!

Zijn de wimperextensions veilig?

Ja, indien goed aangebracht. Uw eigen natuurlijke wimpers worden beoordeeld op lengte, dikte en gezondheid. Een besproken set, die veilig door uw eigen wimpers gedragen kan worden, zal geplaatst worden. Elke natuurlijke wimper wordt gesepareerd, en een extension wordt bevestigd op uw wimper, dicht bij de wimperrand zonder de huid te raken.

Wimperextensions kunnen veilig worden gedragen, week na week, maand na maand, zonder enige schade, indien gewenst.

Zijn wimperextensions comfortabel om te dragen?

Een goed aangebrachte set wimperextensions voelt comfortabel en licht, u zult niet voelen dat u ze draagt. De behandeling behoort pijnvrij en ontspannen te zijn, vele cliënten vallen in slaap tijdens de behandeling.

Kan ik kiezen welke extensions ik wil?

In redelijkheid, ik altijd werk met de natuurlijke wimpers als basis, daarom dient een cliënt realistische verwachtingen te hebben in verband met veiligheid en de gezondheid van de eigen natuurlijke wimpers

Indien u gezegend bent met goede set sterke natuurlijke wimpers dan kan indien gewenst het eindresultaat een volle look zijn, als u van nature weinig of dunne natuurlijke wimpers hebt zal de set meer naturel lijken.

Er kan enkel 1 extension plaatsen op 1 natuurlijke wimper, er kan niets plaatst worden op iets wat er niet is.

Hoewel, ik biedt een uitgebreid wimpermenu aan en gebruik een serie van geavanceerde en slimme technieken waardoor er extra volheid kan worden gecreëerd. Elke set wimperextensions die geplaatst wordt is specifiek gericht op de individuele cliënt.

Elke geplaatste set wordt specifiek samengesteld voor de cliënt met de juiste styling dikte, lengte en krul. Dit wordt allemaal gesproken tijdens de intake voor uw eerste afspraak. Indien gewenst kan soms in overleg van stijl worden gewisseld.

Kan ik gedurende de tijd de stijl van de wimperextensions laten aanpassen?

Ik begrijp dat u soms de styling van de wimperextensions wilt aanpassen gedurende de draagtijd. Soms kan u voor een speciaal evenement voor korte of lange tijd een andere set wensen. Natuurlijk zal ik altijd assisteren met de wijzigingen die u wilt tijdens het opvullen. Wanneer u een extreme aanpassing wilt kan het voorkomen dat de ‘oude’ extensions eerst verwijderd moeten worden waarna een nieuwe set geplaatst zal worden.

Zijn er beperkingen ten aanzien het van het dragen van wimperextensions?

Wimperextensions zijn geschikt voor zowel jong als oud. De jongste cliënt is 16 jaar, met toestemming van een ouder/voogd, en mijn oudste cliënt is ruim in de 70!

Cliënten die een set wimperextensions wensen dienen te beschikken over een redelijke set natuurlijke wimpers, omdat de extensions alleen op de wimpers geplaatst mogen worden en niet op de huid. Dit betekend dat een cliënt met hele kleine of geen eigen natuurlijke wimpers mogelijk geen goede kandidaat is voor wimperextensions. Hoewel, Lashes by Jenny is gespecialiseerd in cliënten met weinig natuurlijke wimpers, bv na een chemokuur, en door gebruik van de geavanceerde Russische Volume techniek kan ik alsnog wonderbaarlijke resultaten behalen.

Cliënten dienen met gesloten ogen plat op een behandeltafel te kunnen liggen. Afhankelijk van welke set wimperextensions geplaatst wordt en het aantal natuurlijke wimperhaartjes kan dit tot 3 uur duren. Heeft u last van claustrofobie, knipperende ogen, of bent u zeer nerveus aangelegd dan kan het zijn dat u niet geschikt bent voor wimperextensions. Dit wordt tijdens de intake met u besproken.

Elke cliënt dient een intake formulier naar waarheid in te vullen, en wijzigingen altijd zo spoedig mogelijk te melden, om er zeker van te zijn dat zij veilig wimperextensions kunnen dragen.

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Natuurlijke wimpers groeien dagelijks, ook vallen er dagelijks wimperhaartjes uit. Gemiddeld genomen verliest een mens 2-5 wimperhaartjes per dag per oog. Dit houdt in als u een mooie set wimperextensions wilt behouden u deze elke 2 a 3 weken dient te laten opvullen mede afhankelijk van uw groeicyclus, onderhoud en het aantal natuurlijke wimpers dat u heeft. Na 3 weken wordt er een nieuwe set in rekening gebracht.

Als u er voor kiest om alleen voor een speciale gebeurtenis wimperextensions te laten plaatsen, zullen deze gemiddeld genomen, binnen 6-7 weken allemaal uitgevallen zullen zijn al valt dat niet te adviseren. Als de extensions te ver uitgroeien kunnen de eigen wimpers afbreken. Laat daarom gratis uw extensions na 3 weken verwijderen indien deze door Lashes by Jenny geplaatst zijn.

Zijn wimperextensions gemakkelijk te onderhouden?

Ja, hoewel u er voorzichtig mee dient om te gaan en dagelijks reinigt. Dit wordt allemaal uitgelegd tijdens uw eerste afspraak.

U kunt nog steeds oogmake-up dragen, maar u mag alleen nog mascara en/of eyeliner gebruiken die op waterbasis zijn. De mascara mag alleen op de onderwimpers gebruikt worden, nooit op extensions. Lashes by Jenny verkoopt mascara en eyeliner op waterbasis die speciaal voor gebruik met wimperextensions ontwikkeld zijn.

Waarom vragen wimperstylisten hoge prijzen?

Het aanbrengen van een set kwalitatieve wimperextensions is een complexe vaardigheid die alleen probleemloos gedaan kan worden door een zeer goed getrainde en bedreven professional. Goede wimperstylisten investeren veel geld in trainingen, en blijven jaarlijks meerdere trainingen volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe standaarden in dit dynamische vak. Cliënten vertrouwen hun stylist, die werkt in het gevoelige ooggebied met zeer scherpe chirurgische pincetten en sterke lijm. De producten die gebruikt worden hebben de hoogst kwalitatieve medische gradatie.

De isolatie van elke natuurlijke wimper vereist veel vaardigheid en tijd, een nieuwe set en opvullingen kunnen tussen de 1 en 3 uur duren. Het is geen snelle of goedkope behandeling.