Wenkbrauw Behandelingen

Wenkbrauwen zijn de omlijsting van uw gezicht. Niet alleen zijn wenkbrauwen mooi om naar te kijken, ze hebben ook een functie. Wenkbrauwen beschermen de ogen tegen zweet maar geven uw gezicht ook meer uitdrukking. Goed gevormde wenkbrauwen laten uw ogen er fris en minder vermoeit en/of boos uitzien.

Lashes by Jenny bied meerdere wenkbrauw behandelingen aan.

Basic Brows

Bij deze behandeling worden uw wenkbrauwen door middel van opmeten, uitlijnen en uittekenen in de juiste vorm gebracht. De vorm is altijd afhankelijk van de natuurlijke wenkbrauwen en de vorm van het gezicht. Nadat het juiste model is uitgetekend worden de haartjes indien nodig geknipt, en worden de haartjes die buiten het model vallen door middel van wax verwijderd. Als laatste worden achter gebleven haartjes nog met een pincet verwijderd.

Neyes Brows

Bij deze behandeling worden uw wenkbrauwen eerst geverfd. Doordat ook alle donshaartjes mee gekleurd zijn kan de juiste vorm van de wenkbrauwen eenvoudig worden opgemeten, uitgelijnd en uitgetekend. De vorm is altijd afhankelijk van de natuurlijke wenkbrauwen en de vorm van het gezicht. Nadat het juiste model is uitgetekend worden de haartjes indien nodig geknipt, en worden de haartjes die buiten het model vallen door middel van wax verwijderd. Vervolgens worden achter gebleven haartjes nog met een pincet verwijderd. Bij deze behandeling blijft er geen verf achter op de huid, alleen de haartjes worden gekleurd. Voor uw de studio verlaat worden uw wenkbrauwen nog mooi afgewerkt met wenkbrauw make-up. Deze behandeling is zeer geschikt als wenkbrauw therapie.

Intensive Brows

Bij deze behandeling worden uw wenkbrauwen door middel van opmeten, uitlijnen en uittekenen in de juiste vorm gebracht. De vorm is altijd afhankelijk van de natuurlijke wenkbrauwen en de vorm van het gezicht. Nadat het juiste model is uitgetekend worden de haartjes geverfd, dit dient heel precies te gebeuren omdat de verf achter blijft op de huid. Deze verf blijft tot ongeveer 1 week op de huid aanwezig afhankelijk van uw huidtype en onderhoud. Hierdoor lijken uw wenkbrauwen voller. Vervolgens worden de haartjes (indien nodig) geknipt, en worden de haartjes die buiten het model vallen door middel van wax verwijderd. Achter gebleven haartjes worden nog met een pincet verwijderd. Voor uw de studio verlaat worden uw wenkbrauwen nog mooi afgewerkt met wenkbrauw make-up.

Elleebana Henna Brows

Bij deze behandeling worden uw wenkbrauwen door middel van opmeten, uitlijnen en uittekenen in de juiste vorm gebracht. De vorm is altijd afhankelijk van de natuurlijke wenkbrauwen en de vorm van het gezicht. Nadat het juiste model is uitgetekend worden de haartjes geverfd, dit dient heel precies te gebeuren omdat de kleur achter blijft op de huid. Vervolgens worden de haartjes (indien nodig) geknipt, en worden de haartjes die buiten het model vallen door middel van wax verwijderd. Achter gebleven haartjes worden nog met een pincet verwijderd. Voor uw de studio verlaat worden uw wenkbrauwen nog mooi afgewerkt met wenkbrauw make-up.

De kleur van de Henna blijft ongeveer tot 6 weken op de haartjes en tot 2 weken op de huid zitten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van uw huid, het aantal haartjes en het onderhoud. Hoe voorzichtiger u met uw wenkbrauwen bent en hoe minder producten u op uw wenkbrauwen gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten. Verder is het belangrijk dat u uw wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling goed droog houdt.

Men (Neyes) Brows

Ook mannen beginnen steeds meer aandacht op hun wenkbrauwen te vestigen. De zogenaamde ‘Mono Brow’ zie je gelukkig steeds minder vaak. De wenkbrauwhaartjes van mannen zijn meestal erg stug en kunnen behoorlijk lang worden. Door deze haartjes te trimmen en de wildgroei van haartjes te verwijderen lijken de wenkbrauwen een stuk verzorgder en komen de ogen van de heren veel mooier tot hun recht. De ‘zware’ blik die nors kan aandoen verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Grijze wenkbrauwhaartjes kunnen tot grote ergenis lijden bij mannen. Dit kan natuurlijk heel simpel verholpen worden door de haartjes te verven waarbij de natuurlijke haarkleur zoveel mogelijk benaderd word.