Privé Coaching

Bent u niet tevreden met de vakkennis, theoretisch en/of praktisch, die u tijdens uw training(en) bij andere opleiders heeft gedaan? Is uw training inmiddels een poosje geleden en heeft u nieuwe vragen? Zoekt u tips & tricks die u kunt gebruiken tijdens behandelingen? Wilt u herintreden en op de hoogte gebracht worden over de huidige standaarden? Dan is privé coaching voor u de ideale oplossing. Tijdens deze sessies staat het u vrij om alles te vragen of te oefenen wat u wilt qua wimperextensions , lash/browlifting, waxen en de overige wimper- & wenkbrauw behandelingen uit het aanbod van Lashes by Jenny.

Tijdens praktijkoefeningen werkt u met de materialen van Lashes by Jenny. Wilt u het plaatsen van wimperextensions oefenen of handmatig Russische Volume waaiers oefenen? Dan kan u het beste uw eigen tweezers meenemen.

Omdat alle sessies gepersonaliseerd zijn is het niet mogelijk een startpakket te verstrekken. Wel ontvangt u natuurlijk adviezen welke producten u het beste kunt gaan testen en waar u deze kan aanschaffen.

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief btw. Koffie, thee, snacks etc. en gebruik van materialen zijn bij de prijs inbegrepen.


MOGELIJKE ONDERWERPEN
One by One wimperextensions
Russische Volume wimperextensions
Styling advies wimperextensions

Plaatsingstechnieken
Handmatig waaiers maken
Lijmgebruik
Veiligheid & hygiëne
Lashlifting
Wimpers verven
Wenkbrauwstyling
Browlifting
Henna brows
Waxen

Individuele aandacht van een professionele master styliste om uw eigen vakkennis theoretisch en/of praktisch te vergroten.

Sessie A – Theorie

Deze sessie is voor al uw theoretische vragen. De vragen hoeven zich niet te beperken tot 1 soort behandeling, vragen over alle behandelingen die Lashes by Jenny aanbied worden beantwoord. Het is verstandig dat u vooraf uw vragen grotendeels op papier heeft staan zodat u ze niet vergeet. Er worden geen praktijkoefeningen gedaan. Na afloop van uw sessie ontvangt u een digitaal certificaat.

Sessie 2 uur – € 169,00

Sessie B – Theorie & Praktijk

Wilt u enkele kleine praktijkoefeningen doornemen en heeft u daarnaast theoretische vragen? Daar is deze sessie uitermate geschikt voor. De vragen hoeven zich niet te beperken tot 1 soort behandeling, vragen over alle behandelingen die Lashes by Jenny aanbied worden beantwoord. Het is verstandig dat u vooraf uw vragen grotendeels op papier heeft staan zodat u ze niet vergeet.Voor het praktijkgedeelte zorgt u zelf voor een model. Na afloop van uw sessie ontvangt u een digitaal certificaat.

Sessie 3 uur – € 239,00

Sessie C – Praktijk

Tijdens deze sessie is er meer tijd beschikbaar 1 of meerdere praktijkoefeningen. Daarnaast is er natuurlijk tijd voor al uw theoretische vragen. De vragen hoeven zich niet te beperken tot 1 soort behandeling, vragen over alle behandelingen die Lashes by Jenny aanbied worden beantwoord. Het is verstandig dat u vooraf uw vragen grotendeels op papier heeft staan zodat u ze niet vergeet. Voor de praktijkoefeningen zorgt u zelf voor een model. Na afloop van uw sessie ontvangt u een digitaal certificaat.

Sessie 4 uur – € 299,00


Jenny is echt een vakvrouw! Ze weet wat ze doet! En het is altijd een feestje om weer naar Jenny toe te gaan, ze kan je heel veel vertellen over haar vak en ze legt je alles heel goed uit!

Regina Klasen


Plan vandaag nog uw privé coaching sessie in.