2-Daagse opleiding ‘One by One’ Basis

Internationaal gecertificeerd en geverifieerd door Lash Inc.

Wimperextensions, wie kent ze niet. Deze geweldige behandeling kan de natuurlijke schoonheid van het oog benadrukken en imperfecties verbergen.

Tijdens deze 2-daagse opleiding leer jij zowel theoretisch als praktisch om wimperextensions veilig en mooi aan te brengen. Er is bewust gekozen voor een opleiding van 2 dagen. De opleiding ‘One by One’ is de eerste stap in de wereld van wimperextensions waarin je enorm veel theorie krijgt te verwerken maar ook in de praktijk zeer veel moet leren en oefenen. Maar ook is deze opleiding de opstap naar alle vervolg opleidingen. Niet alleen moet je leren extensions goed aan te brengen, maar ook het opvullen van een set, het verwijderen van enkele extensions en de totale verwijdering van een set dient geoefend te worden. Tijdens deze opleiding werk je op een model, deze dien je zelf te regelen. Lukt dat niet dan kan Lashes by Jenny een oproepje voor jou plaatsen.

OPLEIDINGSDAG 1
Op de eerste dag wordt in de ochtend de theorie volledig doorgenomen, ook krijg je product uitleg. Aan het eind van de ochtend plaats je ter voorbereiding extensions op een oefenhoofd. Daarnaast leer je extensions te verwijderen. Na de lunch wordt jouw model verwacht en ga je alle voorbereidende handelingen doen waarna je extensions gaat plaatsen op jouw model.

OPLEIDINGSDAG 2
Op de tweede dag gaan we eerst bespreken of je tegen problemen bent opgelopen tijdens jouw eerste oefenperiode. Vervolgens ga je van jouw model van 1 oog alle extensions verwijderen, van het andere oog ga je alleen uitgegroeide extensions verwijderen. Na het verwijderen ga je de set weer opvullen met extensions. Aan het eind van de middag wordt jouw werk & kennis  geëvalueerd om te beoordelen of je voor een certificaat in aanmerking komt.

Mocht jij na 2 opleidingsdagen nog niet op het te verwachten niveau zitten dan plannen we een extra (gratis) opleidingsdag in zodat je alsnog op het gewenste niveau komt waarbij jij goed en veilig een set ‘One by One’ wimperextensions kan plaatsen, verwijderen en opvullen.

ONDERWERPEN THEORIE

° Anatomie van het oog
° Patch test / Allergische reacties
° Inhoud startpakket
° Lijm, luchtvochtigheid en temperatuur
° Styling
° Het voorbereiden van een behandeling
° Het afronden van een behandeling
° Mogelijke oorzaken slechte retentie
° Opvulbehandeling wimperextensions
° Promotie wimperextensions
° Tips & tricks.
° Oogaandoeningen
° Hygiëne en werkruimte
° Soorten wimperextensions
° Maximale verlenging
° Intake gesprek
° Plaatsen wimperextensions
° Onderhoud wimperextensions
° Lash shed
° Verwijderen wimperextensions
° Prijsbepaling

INHOUD STARTPAKKET

° 1 Make-up remover
° 1 Lash foam
° 1 Primer
° 1 Lijm
° 1 Gel remover
° 2 Pincetten
° 4 doosjes Wimperextensions
° 20 Eyepads
° 100 Microbrushes
° 20 Wimperborsteltjes
° 1 Lijmsteen
° 1 Spiegeltje
° 20 Lijmcupjes
° 1 Luchtpompje
° 1 Schaartje
° 1 Regular tape
° 1 Theorieboek

Beide opleidingsdagen zijn van 09:00 tot ongeveer 16:00 uur.
Data in overleg.

Kosten € 649,00 incl. btw. (€ 512,71 ex. btw.)
Inclusief startpakket t.w.v. € 265,00
Inclusief 2 dagen lunch, tijdens de 2e opleidingsdag mag het model ook mee lunchen.

Wil jij graag deze opleiding volgen? Stuur dan een e-mail naar lashesbyjennystadskanaal@gmail.com met vermelding van jouw telefoonnummer. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Je mag ook een whatsapp sturen naar 06-51571920. Na het boeken van deze opleiding dien je binnen 1 week € 100,00 aan te betalen. Het resterende bedrag dient minimaal 7 dagen voor aanvang van de eerste opleidingsdag overgemaakt te zijn.