Online afspraak maken

Maak hieronder gemakkelijk online uw afspraak. Voor alle behandelingen, gratis afspraken uitgezonderd, wordt tijdens het boeken een 50% voorschot als aanbetaling in rekening gebracht. Het resterende bedrag kan u na afloop van uw behandeling in de studio betalen.

Tips voor het online boeken van behandelingen

  • Tip 1: Weet u niet wat voor behandeling u moet kiezen? Boek dan een gratis informatief adviesgesprek. Na een gepersonaliseerd advies kan u, indien gewenst, in de studio een vervolg afspraak boeken.
  • Tip 2: Mocht uw datum en tijd niet beschikbaar zijn, stuur dan een WhatsApp berichtje naar 06 515 719 20, misschien is er een plekje vrijgekomen.
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:00 tot 16:00 uur
Woensdag09:00 tot 16:00 uur
Donderdag09:00 tot 16:00 uur
Vrijdag09:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 09:00 tot 16:00 uur
ZondagGesloten

Annuleren of verplaatsen van uw afspraak

Mocht het een keer gebeuren dat u de afspraak niet kunt nakomen, wil ik u verzoeken om dit bij voorkeur minimaal 72 uur voor aanvang van de behandeling aan ons door te geven via WhatsApp of email. Ik kan dan proberen nog iemand anders op dat tijdvak in te plannen. Afspraken die niet 48 uur van tevoren zijn afgemeld worden volledig in rekening gebracht. In de algemene voorwaarden staat vermeld welke kosten in rekening worden gebracht bij een annulering of het verplaatsen van een afspraak.

Product verkoop

Mocht u tussen de behandelingen door producten nodig hebben, stuur dat een WhatsApp of een email naar lashesbyjennystadskanaal@gmail.com. Dan zorg ik er voor dat de gewenste producten op het moment van afhalen, op afspraak, voor u klaar liggen.

Telefonische bereikbaarheid

Ik wil mijn cliënten graag in alle rust behandelen en daarom staat het geluid van mijn telefoon altijd uit. U kan een WhatsApp sturen met uw vraag of een bel verzoek achter laten. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op, meestal is dit later op dezelfde dag of de volgende werkdag. U kan ook een email sturen naar lashesbyjennystadskanaal@gmail.com.

Betaalmogelijkheden

Lashes by Jenny werkt met betaalverzoeken vanaf de zakelijke bankrekening. Contante betaling is mogelijk indien gepast maar de voorkeur gaat uit naar de betaalverzoeken.

Mobiele telefoons

Graag wil ik u verzoeken om uw mobiele telefoon tijdens de behandeling uit te zetten zodat u ongestoord kunt genieten van de behandeling. Het is niet mogelijk om de behandeling te onderbreken voor telefoongesprekken, uitzonderingen natuurlijk daar gelaten.

Kinderen

Allemaal lief en schattig! Maar ik heb helaas geen kinderopvang mogelijkheden en voorzieningen om fijn te spelen. Om de “rust” te bewaren voor zowel mama als de medehuurders en andere bezoekers van het bedrijfsverzamelpand wil ik mamma vragen om alleen bij ons te komen genieten van haar behandeling.

Parkeer mogelijkheden

Er is voldoende mogelijkheid om uw auto gratis te parkeren. Als u naar de studio komt via de Engelandlaan kan u voor de deur parkeren.

Heeft u ondanks alles toch een klacht?

Ik probeer u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht hebben over een behandeling dan wil ik u vragen om dit zo spoedig mogelijk bij bij kenbaar te maken. Ik zal dan proberen om samen met u tot een oplossing te komen.