Shellac™ gellakzorgt voor 2 weken lang een schitterend resultaat op de natuurlijke nagels. Het is vriendelijk voor de nagels en heel gemakkelijk te verwijderen zonder schade aan de natuurlijke nagels. Er is keuze uit een grote variatie van verschillende kleuren! Ook is het mogelijk om glitters of een nailart toe te voegen aan deze behandeling.

Waarom CND™ Shellac™ ?

Met dit merk hoeven de natuurlijk nagels niet opgeruwd te worden, en de glanslaag hoeft niet verwijderd te worden. Elke keer wanneer de glanslaag van een nagel verwijderd word beschadigt de nagel. De natuurlijke nagel bestaat namelijk uit allemaal laagjes en elke keer dat je op de nagel vijlt of buft beschadig je een of meerdere laagjes van de nagels waardoor deze dunner worden. Nagels dienen met respect behandeld te worden zonder het aanbrengen van onnodige beschadigingen.

CND Shellac is een stevige gellak waardoor zwakke nagels veel sterker worden tijdens het dragen, hierdoor kunnen ook zwakke nagels mooi langer groeien. Indien de nagels groeven hebben, dit komt door een beschadiging in de matrix, zal CND Shellac de nagels egaliseren. Optisch zijn de groeven dan niet meer te zien. CND Shellac is niet geschikt voor nagelverlenging.

Daarnaast is Jenny allergisch voor een aantal acrylaten die voor kunnen komen in diverse nagelproducten zoals acryl/gel/gelpolish. Met het gebruik van Shellac hoeft zij zich geen zorgen te maken omdat deze acrylaten zich niet in Shellac bevinden. Lashes by Jenny plaatst geen nagelverlengingen!

Heeft u extreem zwakke nagels? Dan is er als extra optie een nagelversteviging mogelijk. Hierbij wordt een nieuw type ‘buildergel’ direct op de nagelplaat aangebracht. Ook hierbij hoeven de eigen natuurlijke nagels niet opgeruwd te worden. Indien er een laagje gel als versteviging is aangebracht heeft u de optie om uit nog een 2e collectie gellak van het merk ‘Luxio’ een kleur gellak uit te kiezen. Luxio gellak heeft bijzonder mooie sprekende kleuren in de collectie.

Vrijwel elke maand komen er straks nieuwe producten, kleuren, glitters en technieken bij in de studio. In de studio is straks een ruime keus aan talloze verschillende kleuren, glitters, stempelplaten en andere nail art technieken.

Enkel producten die door mij gezet zijn, kunnen hier in de studio verwijderd worden. Heeft u b.v. nog acryl, gel, gellak van een andere styliste op de nagels dan dient dit verwijderd te zijn voor uw afspraak bij Lashes by Jenny.