Ook mannen beginnen steeds meer aandacht op hun wenkbrauwen te vestigen. De zogenaamde ‘Mono Brow’ zie je gelukkig steeds minder vaak. De wenkbrauwhaartjes van mannen zijn meestal erg stug en kunnen behoorlijk lang worden. Door deze haartjes te trimmen en de wildgroei van haartjes te verwijderen lijken de wenkbrauwen een stuk verzorgder en komen de ogen van de heren veel mooier tot hun recht. De ‘zware’ blik die nors kan aandoen verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Grijze wenkbrauwhaartjes kunnen tot grote ergenis lijden bij mannen. Dit kan natuurlijk heel simpel verholpen worden door de haartjes te verven waarbij de natuurlijke haarkleur zoveel mogelijk benaderd word.

Bij deze behandeling worden uw wenkbrauwen door middel van opmeten, uitlijnen en uittekenen in de juiste vorm gebracht. De vorm is altijd afhankelijk van de natuurlijke wenkbrauwen en de vorm van het gezicht. Nadat het juiste model is uitgetekend worden de haartjes geverfd, dit dient heel precies te gebeuren. De verf kleurt enkel de haartjes, niet de huid (enkele dode huidcellen uitgesloten maar deze zijn binnen een dag verdwenen). Vervolgens worden de haartjes (indien nodig) geknipt, en worden de haartjes die buiten het model vallen door middel van wax verwijderd. Achter gebleven haartjes worden nog met een pincet verwijderd.