Lashes by Jenny persoonlijk

Hallo,

Mijn naam is Jenny, ben 49 en woon in het Drentse Gasselte. Sinds 2016 ben ik de trotse eigenaresse van Lashes by Jenny.

Door langdurige ziekte verloor ik in 2015 helaas mijn baan bij het UWV. Omdat er lange tijd geen diagnose was besloot ik mijn jeugddroom na te streven, werken in de uiterlijke verzorging. Daarmee kreeg ik als zelfstandige de vrijheid om mijn eigen uren in te delen zodat ik rekening met mijn gezondheid kan houden.

Tijdens een opleiding als nagelstyliste bleek ik na een allergietest allergisch te zijn voor een aantal stofjes die in acryl liquids voorkomen. Op advies van de dermatoloog ben ik na het behalen van mijn certificering gestopt met nagelstyling.

Tussentijds volgende ik een opleiding tot ‘One by One’ Wimperstyliste. Helaas was deze eerste opleiding zeer slecht, ik weet dus wat het is teleurgesteld te worden door een opleiding te volgen waar ik veel geld voor heb betaald en waar ik weinig tot niets geleerd heb. Ik zal er daarom alles aan doen om mijn eigen cursisten niet teleur te stellen door met veel passie kwaliteit te leveren zoals je mag verwachten van een opleider.

Binnen een aantal weken zat ik al voor een privé training bij een andere opleider. Vanaf dat moment werd raakte ik verslaafd aan dit geweldig mooie dynamische vak. Ik volgde de ene na de andere opleiding om mij te blijven verbeteren en inmiddels heb ik vele certificaten mogen behalen voor wimperextension behandelingen. In dit vak ben je nooit uitgeleerd en daarom volg ik jaarlijks trainingen om de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken, producten en vakkennis.

Gedurende de tijd zijn mijn werkzaamheden na vele trainingen uitgebreid met Lash & Brow Lift behandelingen, Wenkbrauwstyling en Wax behandelingen.

Sinds de zomer van 2019 is Lashes by Jenny uitgegroeid tot een volwaardige wimper/wenkbrauw studio en academie waar een aantal hoogwaardige trainingen worden gegeven op het gebied van Wimperextensions, Lash Lift behandelingen en Wenkbrauwstyling. De academie is volledig onafhankelijk van andere bedrijven/groothandels/leveranciers waardoor er zonder dwang met de beste producten gewerkt kan worden en de theoretisch kennis altijd actueel is.