Lash Treatment

Heeft u beschadigde wimpers of kunnen uw wimpers gewoon een extra boost gebruiken na een behandeling ? Dan is de Lash Treatment the way to go. Door deze 2 unieke producten te combineren met elkaar geeft dit een versterkend effect en wordt de wimper voorzien van al haar benodigheden om te herstellen en te versterken.

De ‘3D Lash Filler’ en de ‘Keratin & Collagen Laminator’ bevatten bestanddelen die de structuur van uw wimpers herstellen en versterken. Beide producten worden tijdens de Lash Treatment gebruikt omdat deze elkaar versterken en het eind effect dan groter is dan wanneer beide producten afzonderlijk worden gebruikt.

Het resultaat van deze behandeling werkt maximaal 3 maanden.

3D Lash Filler

De 3D Lash Filler is een intensieve behandeling om de wimperharen te versterken met hoogwaardige, actieve ingrediënten van binnenuit. Hierdoor zal de haardichtheid en de groei van de wimperharen toenemen.

Alleen de beste actieve ingrediënten voor de 3D Gold Filler gebruikt:
Vitamine E is een vrije radicalenvanger en antioxidant die de cellen beschermt.
Ceramides  houdt de haarstructuur bij elkaar. Ze vormen een waterondoorlatende laag en beschermen het haar tegen schadelijke externe invloeden en waterverlies. Dit is de basisvoorwaarde voor mooie wimpers.
Hyaluronzuur heeft het vermogen om vocht duizend keer meer op te slaan dan zijn werkelijke gewicht.
Melkpeptiden maken mooi. De peptiden zijn rijk aan essentiële vetzuren en zijn de perfecte eiwitten voor gezonde wimpers.

Goud: dit edelmetaal heeft een ontgiftende, antibacteriële ontstekingsremmende werking op het haar. Het beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf.

Door deze intense cocktail van actieve ingrediënten wordt de structuur van de wimperhaar hersteld en aangevuld.

Keratin & Collagen Laminator

Onze Keratin & Collagen Laminator vult het haar met verzorgende ingrediënten.
Collageen en keratine zijn belangrijk in de structuur en de gezondheid van de wimperhaar. Keratine is daarbij de belangrijkste bouwstof voor de wimperharen. Het zorgt voor de beschermende schil rondom de wimperharen en maken het sterker en voller.

Tijdens de lash lift en/of het verven van de wimpers ontstaan er kleine keratinekloven waardoor het haar soepelheid en kracht verliest.

Met de Keratin & Collagen Laminator dringt keratine de haarschacht binnen en kleeft aan scheuren langs de schubbenlaag. Maakt het haar weer glad, gezond en minder gevoelig voor haarbreuk. Collageen geeft haarvezel voor haarvezel textuur en geeft van binnenuit versteviging en kracht.

Deze behandeling wordt standaard gratis uitgevoerd na elke Lashlift behandeling.