Glow Treatment

Het verouderingsproces van de huid gaat ongeveer van start rond ons twintigste levensjaar. Naarmate de jaren vorderen neemt dit proces in tempo toe. De huid verliest aan elastine en collageen, met als gevolg dat dit de elasticiteit van de huid drastisch doet verminderen. Bovendien beginnen rimpels zichtbaar te worden. Ook ontsierlijke pigmentvlekjes kunnen ontstaan.

Niemand ziet er graag oud uit. Ouder worden is een gegeven wat we niet kunnen tegenhouden. Gelukkig zijn er effectieve behandelingen om het verouderingsproces van de huid aanzienlijk te vertragen waaronder de Hyperpigmentation Treatment. Deze huid verjongende, vochtinbrengende en depigmenterende anti-rimpel behandeling kalmeert de huid en heeft een krachtig en langdurig anti-aging effect. Het richt zich specifiek op herstel van pigmentvlekken, zonschade en droge huid.

Wilt u uw huid optimaal aan het werk zetten om van zichzelf weer meer collageen & elastine aan te maken? Kies dan voor behandeling inclusief microneedling en/of dermaplaning.

Bij Microneedling worden er, door middel van een dermapen met zeer dunne naaldjes van chirurgisch staal, microfijne gaatjes in de huid gemaakt die niet met het blote oog zichtbaar zijn. Tijdens deze behandeling wordt er een werkstof op de huid aangebracht, die door middel van microneedling in de middelste huidlaag wordt gesluisd. Op deze manier is het mogelijk om hoog geconcentreerde werkstoffen precies daar te krijgen waar ze het beste effect hebben.

De behandeling werkt tweezijdig. Enerzijds wordt door de microgaatjes in de huid, het huid eigen herstelmechanisme geactiveerd. De huid wil als het ware zichzelf weer herstellen en gaat meer collageen en elastine aanmaken. Anderzijds wordt de huid intensief gevoed en hersteld door de werkstoffencombinatie die tijdens de behandeling wordt gebruikt. Zo kunnen we op een effectieve manier de huid in de diepte vernieuwen en zichtbare lijntjes, rimpels, poriën en littekens verminderen. De naaldlengte wordt minimaal ingesteld zodat het daadwerkelijk iets voortbrengt in de huid, maar we laten het hele intense microneedling over aan de huidtherapeuten en dermatologen.

Resultaat behandeling inclusief microneedling

Na de behandeling ontstaat er een verbeterde doorbloeding waardoor de huid gezonder, gladder en weerbaarder wordt en een frisse kleur krijgt. De roodheid van de huid zal verminderen. Door de aanmaak van collageen en elastine ontstaat een verbetering van de huidstructuur. Er ontstaat een verdikking en versteviging van de epidermis. Rimpels verminderen en lijnen worden minder hard. De structuur van de poriën verfijnen. Overmatig pigment (zonnevlekken, ouderdomsvlekken of andere hyperpigmentaties) dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen.

Klik hier voor meer informatie over microneedling en contra-indicaties.

Gecombineerd met Dermaplaning

Als u het maximale uit uw behandeling wilt halen dan kan u combineren als extra optie aanvullen met dermaplaning.

Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes en dode huidcellen waaronder oppervlakkige pigmentvlekken en vuil van het gezicht verwijderd.

Klik hier voor meer informatie over dermaplaning.

Deze behandeling bestaat uit:

○ Huidanalyse
○ Oppervlakte reiniging
○ Diepte reiniging
○ Milde enzym peeling [optie dermaplaning]
○ Toner
○ Kleine onzuiverheden verwijderen
○ Microneedling [optie]
○ Glow masker
○ Serum
○ Lip & eye renewal cream
○ Dagcrème
○ SPF

Gerichte huidproblemen:

○ Pigmentvlekken
○ Zonschade
○ Droge huid
○ Fijne lijntjes
○ Rimpels
○ Verslapping van de huid