Carboxy Zuurstof Therapie

Carboxy Zuurstof Therapie: een gezichtsbehandeling van ClinicCare waarbij je direct voelt en ziet dat je huid meer kleur, vitaliteit en glow heeft. Snel resultaat, korte behandelduur en geen down-time.

Deze behandeling gaat een stapje verder dan reguliere behandelingen door de carbon/ actieve kool, aangezien we met deze therapie tot in de 2e huidlaag komen (de lederhuid waar de celdeling plaatsvindt) zonder naalden of injecties.

Onder het masker ontstaat door een reactie met de aangebrachte gelactivator en het masker, kooldioxide. Dit creeert een zure omgeving die de huid een signaal geeft meer zuurstof vrij te geven. Binnen een paar minuten is de kooldioxide volledig vervangen door zuurstof. En dat voel je ook echt: een lichte tinteling en knisperen. Een bijzondere sensatie!
De huid verkleurt licht rood door de plotselinge verhoging van zuurstof. De behandeling wordt gedaan met 100% natuurlijke grondstoffen.

Er is geen hersteltijd en je kunt gelijk weer de dagelijkse bezigheden hervatten.

Voor wie is deze Carboxy zuurstof therapie geschikt?
Eigenlijk voor alle huidtypes! En voor iedereen die wat meer wil en dieper effect in de huid wil dan met een andere meer oppervlakkige gezichtsbehandeling.

RESULTAAT

○ Weg doffe futloze huid
○ Minder wallen en vermoeide huid
○ Mooi glow en teint
○ Verfijnen van poriën


Deze behandeling bestaat uit:

○ Reiniging
○ Diepte reiniging
○ Enzym peeling
○ Toner
○ Verwijderen kleine onzuiverheden
○ Carboxy zuurstof masker
○ Serum
○ Lip & Oog Creme
○ Dagcrème + SPF