Browlift

Groeien jouw wenkbrauw haartjes alle kanten op, behalve de juiste? Of heb je “wilde” wenkbrauwen? Dan is de Brow Lift (ook wel de Brow Lamination genoemd) dé behandeling voor jou. Browlifting is de allernieuwste trend op het gebied van wenkbrauw styling.

Wat is een Brow Lift?

De Browlift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale browlift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 tot 8 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt wanneer je gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt.  De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauw haren hebt.

De Browlift behandeling is inclusief styling van de wenkbrauwen. Deze behandeling kan worden aangevuld met het kleuren van de haartjes d.m.v. wenkbrauwverf of Henna. Elke behandeling wordt afgesloten met een intens voedende treatment met de 3D Filler’ en de ‘Keratin & Collagen Laminator’, deze bevatten bestanddelen die de structuur van de haartjes herstellen en versterken.