Brow Treatment

Heeft u beschadigde wenkbrauwen of kunnen uw wenkbrauwen gewoon een extra boost gebruiken na een behandeling? Dan is de Brow Treatment the way to go. Door 2 unieke producten te combineren met elkaar geeft dit een versterkend effect en worden de wenkbrauwhaartjes voorzien van al haar benodigheden om te herstellen en te versterken.

De ‘3D Filler’ en de ‘Keratin & Collagen Laminator’ bevatten bestanddelen die de structuur van uw wenkbrauwen herstellen en versterken. Beide producten worden tijdens de Brow Treatment gebruikt omdat deze elkaar versterken en het eind effect dan groter is dan wanneer beide producten afzonderlijk worden gebruikt. Het resultaat van deze behandeling werkt maximaal 3 maanden.

3D Brow Filler

De 3D Filler is een intensieve behandeling om de wenkbrauwharen te versterken met hoogwaardige, actieve ingrediënten van binnenuit. Hierdoor zal de haardichtheid en de groei van de haartjes toenemen.

Alleen de beste actieve ingrediënten voor de 3D Gold Filler gebruikt:
Vitamine E is een vrije radicalenvanger en antioxidant die de cellen beschermt.
Ceramides  houdt de haarstructuur bij elkaar. Ze vormen een waterondoorlatende laag en beschermen het haar tegen schadelijke externe invloeden en waterverlies. Dit is de basisvoorwaarde voor mooie wenkbrauwhaartjes.
Hyaluronzuur heeft het vermogen om vocht duizend keer meer op te slaan dan zijn werkelijke gewicht.
Melkpeptiden maken mooi. De peptiden zijn rijk aan essentiële vetzuren en zijn de perfecte eiwitten voor gezonde wenkbrauwhaartjes.

Goud: dit edelmetaal heeft een ontgiftende, antibacteriële ontstekingsremmende werking op het haar. Het beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf.

Door deze intense cocktail van actieve ingrediënten wordt de structuur van de wenkbrauwhaar hersteld en aangevuld.

Keratin & Collagen Laminator

Onze Keratin & Collagen Laminator vult het haar met verzorgende ingrediënten.
Collageen en keratine zijn belangrijk in de structuur en de gezondheid van de wenkbrauwhaar. Keratine is daarbij de belangrijkste bouwstof voor de haren. Het zorgt voor de beschermende schil rondom de wenkbrauwharen en maken het sterker en voller.

Tijdens de Brow lift en/of het verven van de wenkbrauwen ontstaan er kleine keratinekloven waardoor het haar soepelheid en kracht verliest.

Met de Keratin & Collagen Laminator dringt keratine de haarschacht binnen en kleeft aan scheuren langs de schubbenlaag. Maakt het haar weer glad, gezond en minder gevoelig voor haarbreuk. Collageen geeft haarvezel voor haarvezel textuur en geeft van binnenuit versteviging en kracht.

Deze behandeling wordt standaard gratis uitgevoerd na elke Brow Lift behandeling.