Covid-19 protocol & maatregelen

1) Maak geen afspraak indien u of uw huisgenoten de volgende klachten hebben: neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden) of benauwdheidsklachten.

Ook al bent u negatief getest en ‘slechts’ verkouden, ook in dat geval dient u uw afspraak te verplaatsen. Indien ik verhouden wordt moet ik verplicht de studio sluiten, in quarantaine en mij op dag 5 laten testen. Dat betekend dat ik wederom afspraken zou moeten verzetten, geen omzet maak en niemand die mij dat vergoed.

2) Maak geen afspraak indien u de afgelopen 2 weken in contact bent geweest met iemand die COVID-19 heeft.

3) Annuleer of verschuif tijdig gemaakte afspraken indien nodig. Hiermee voorkomt u dat ik kosten in rekening moet brengen.

4) Vul thuis voor u naar de studio komt de door de overheid verplichte digitale COVID-19 vragenlijst in die u per email automatisch heeft ontvangen. Heeft u geen email ontvangen? Kijk dan aub in uw spammap, daar zal de email zich bevinden.

5) Kom alleen naar uw afspraak!

6) Draag bij binnenkomt in de studio uw mondkapje. Bij het verlaten van de studio staat buiten de deur in de hal een prullenbak waar u, indien gewenst, uw mondkapje in kan weggooien.

7) We schudden geen handen bij binnenkomst.

8) Desinfecteer na binnenkomst in de studio direct uw handen.

9) I.v.m. triage worden vragen gesteld en uw adres gegevens gecontroleerd.

10) Neem indien gewenst zelf een dekentje of vest mee. Er zal continu geventileerd worden waardoor het kil kan zijn in de studio.

11) Ik draag tijdens behandelingen een chirurgisch 2R mondkapje.

12) Na iedere afspraak worden instrumenten en alle contactpunten gedesinfecteerd.

13) Bij voorkeur niet contant betalen maar via betaalverzoek, Ideal of pin.

14) Verschijnt u met symptomen op uw afspraak? Dan vervalt uw behandeling(en) en zal de afspraak volledig in rekening worden gebracht.

15) In de studio bent u verplicht een goed passend mondkapje te dragen. Enkel tijdens een waxbehandeling mag deze kortdurend verwijderd worden. Heeft u geen goed mondkapje? In de studio zijn chirurgische mondkapjes verkrijgbaar voor € 1,25 p.st.

Gaat u trouwen?

Gaat u trouwen en wilt u een mooie set wimperextensions voor deze bijzondere dag? Bruiden ontvangen bij Lashes by Jenny een gratis upgrade naar een wedstrijdset (99% vol) bij de laatste opvulbehandeling voor de grote dag.

Bij een reguliere set wimperextensions worden de ‘baby/anagene’ wimpers niet van een extension(s) voorzien zodat deze haartjes langer en sterker kunnen groeien, bij de volgende opvulbehandeling worden deze haartjes dan voorzien van extension(s). De enige uitzondering hier op is een wedstrijdset, deze wordt zoals de naam al zegt alleen tijdens wedstrijden geplaatst. In dit geval worden de minuscule wimpers voorzien van kortere extensions of minder ‘D’. Omdat een bruid er tijdens haar huwelijksdag er vanzelfsprekend perfect wil uitzien en fotografen ook close-up foto’s maken die perfect moeten worden, vult Lashes by Jenny vlak voor de grote dag een set zo vol mogelijk op in de gewenste stijl. De extra tijd die hiervoor nodig is, soms wel tot 1 uur extra, ontvangt de bruid cadeau van Lashes by Jenny.

Ook voor mannen

Tegenwoordig weten steeds meer mannen de weg naar de studio te vinden, want wie wil er nog onverzorgde borstelige wenkbrauwen. Met een basic brows behandeling worden de wenkbrauwen stijlvol in model gebracht. En ergert men zich aan grijze haartjes? Met een Neyes Brows behandeling zorgen we er voor dat deze als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Vaak combineren mannen deze behandeling met het verwijderen van beharing op de neusbrug en oren. En de echte ‘die hard’ laat ook de irritante haartjes bij de neusgaten verwijderen.