Covid-19 protocol & maatregelen

1) Maak geen afspraak indien u of uw huisgenoten de volgende klachten hebben: neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden) of benauwdheidsklachten.

Ook al bent u negatief getest en ‘slechts’ verkouden, ook in dat geval dient u uw afspraak te verplaatsen. Indien ik verhouden wordt moet ik verplicht de studio sluiten, in quarantaine en mij op dag 5 laten testen. Dat betekend dat ik wederom afspraken zou moeten verzetten, geen omzet maak en niemand die mij dat vergoed.

2) Maak geen afspraak indien u de afgelopen 2 weken in contact bent geweest met iemand die COVID-19 heeft.

3) Annuleer of verschuif tijdig gemaakte afspraken indien nodig. Hiermee voorkomt u dat ik kosten in rekening moet brengen.

4) Vul thuis voor u naar de studio komt de door de overheid verplichte digitale COVID-19 vragenlijst in die u per email automatisch heeft ontvangen. Heeft u geen email ontvangen? Kijk dan aub in uw spammap, daar zal de email zich bevinden.

5) Kom alleen naar uw afspraak!

6) Draag bij binnenkomt in de studio uw mondkapje. Bij het verlaten van de studio staat buiten de deur in de hal een prullenbak waar u, indien gewenst, uw mondkapje in kan weggooien.

7) We schudden geen handen bij binnenkomst.

8) Desinfecteer na binnenkomst in de studio direct uw handen.

9) I.v.m. triage worden vragen gesteld en uw adres gegevens gecontroleerd.

10) Neem indien gewenst zelf een dekentje of vest mee. Er zal continu geventileerd worden waardoor het kil kan zijn in de studio.

11) Ik draag tijdens behandelingen een chirurgisch 2R mondkapje.

12) Na iedere afspraak worden instrumenten en alle contactpunten gedesinfecteerd.

13) Bij voorkeur niet contant betalen maar via betaalverzoek, Ideal of pin.

14) Verschijnt u met symptomen op uw afspraak? Dan vervalt uw behandeling(en) en zal de afspraak volledig in rekening worden gebracht.

15) In de studio bent u verplicht een goed passend mondkapje te dragen. Enkel tijdens een waxbehandeling mag deze kortdurend verwijderd worden. Heeft u geen goed mondkapje? In de studio zijn chirurgische mondkapjes verkrijgbaar voor € 1,25 p.st.