Gaat u trouwen?

Gaat u trouwen en wilt u een mooie set wimperextensions voor deze bijzondere dag? Bruiden ontvangen bij Lashes by Jenny een gratis upgrade naar een wedstrijdset (99% vol) bij de laatste opvulbehandeling voor de grote dag.

Bij een reguliere set wimperextensions worden de ‘baby/anagene’ wimpers niet van een extension(s) voorzien zodat deze haartjes langer en sterker kunnen groeien, bij de volgende opvulbehandeling worden deze haartjes dan voorzien van extension(s). De enige uitzondering hier op is een wedstrijdset, deze wordt zoals de naam al zegt alleen tijdens wedstrijden geplaatst. In dit geval worden de minuscule wimpers voorzien van kortere extensions of minder ‘D’. Omdat een bruid er tijdens haar huwelijksdag er vanzelfsprekend perfect wil uitzien en fotografen ook close-up foto’s maken die perfect moeten worden, vult Lashes by Jenny vlak voor de grote dag een set zo vol mogelijk op in de gewenste stijl. De extra tijd die hiervoor nodig is, soms wel tot 1 uur extra, ontvangt de bruid cadeau van Lashes by Jenny.